Tarieven

Graag maak ik duidelijke afspraken over de kosten. Bij aanvang van de zaak wordt mijn uurtarief besproken. De mogelijkheid bestaat ook een vaste prijs afspraak te maken. Bel gerust voor meer informatie.

thumbnail_Schermafbeelding 2018-07-18 om 11.13.41.png

Uurtarief

De benodigde uren in uw zaak zijn lastig vooraf in te schatten. Lamme Familierecht & Mediation hanteert een vast uurtarief exclusief 21% BTW. Vraag vrijblijvend mijn uurtarief. 

thumbnail_Schermafbeelding 2018-07-18 om 11.28.41.png

Vaste prijs

In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld mediation, advies of second opinion) bestaat de mogelijkheid  een vaste prijs af te spreken. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de spoedeisendheid en de complexiteit van de zaak. Vraag gerust een prijsopgave.

thumbnail_Schermafbeelding 2018-07-18 om 11.17.46.png

Rechtsbijstand

Over het algemeen vallen de kosten van een echtscheiding niet onder de dekking van een verzekering. Dit kan anders zijn bij mediaton of alimentatie. Check uw polisvoorwaarden.

De mogelijkheid tot gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) is afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen. U kunt dit zelf verifiëren via www.rvr.org. Lamme Familierecht & Mediation verleent geen bijstand op basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand.